Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

EP (Extended Performance): Cia. Palimsesta, Cia. Papaya i Cie. Los Putos Makinas

Teatre

  • EP (Extended Performance): Cia. Palimsesta, Cia. Papaya i Cie. Los Putos Makinas
  • EP (Extended Performance): Cia. Palimsesta, Cia. Papaya i Cie. Los Putos Makinas
  • EP (Extended Performance): Cia. Palimsesta, Cia. Papaya i Cie. Los Putos Makinas

Ciutat: Barcelona

Lloc: La Central del Circ

De divendres 25 de novembre 2022, 20:00 h a dissabte 26 de novembre 2022, 23:59 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 25 de nov.
20:00 h
Finalitzat
ds. 26 de nov.
20:00 h
Finalitzat
Divendres 25 i dissabte 26 de novembre, a les 20 h., tindrà lloc un nou EP (Extended Performance), la mostra de treballs en creació... Llegir més

Divendres 25 i dissabte 26 de novembre, a les 20 h., tindrà lloc un nou EP (Extended Performance), la mostra de treballs en creació de La Central del Circ.

Aquesta edició de l’EP consistirà en tres actuacions d’uns 20 minuts a càrrec de les companyies Palimsesta (Sergio González i Andrea Rodríguez de Liébana), Cia. Papaya (Lorena Madurga) i Cie. LPM (Gonzalo Fernández Rodríguez i Andrés Torres Diaz).

A més, durant l’esdeveniment, s’inaugurarà la instal·lació ‘Paper Mullat’, que donarà el tret de sortida a la celebració de la segona dècada de La Central del Circ, la qual s’allargarà fins al març de 2023 i inclourà diverses activitats.

Més informació de les companyies:

Cia. Palimsesta – ‘Masha’ (Edat recomanada: +12)

Palimsesta neix a la fi del 2021. Està formada per l’Andrea i el Sergi. La companyia és seleccionada amb el seu primer treball, ‘Masha’, a Trànsits de la Creació i Residències Encreuades, ambdues impulsades per la Central del Circ. També han estat preseleccionades per la plataforma Europea Circus Next (2022-23).

‘Masha’ vol ser un espai per a reflexionar, interpretar i conviure amb l’inesperat. Proposen un laboratori creatiu-humà, un lloc per a observar i qüestionar les idees d’allò corporal, social i performatiu, posicionant-se en la vulnerabilitat. Una reflexió al voltant d’una pregunta: en quina classe d’humans ens estem convertint?

Cia. Papaya – ‘Manchas’

Cia. Papaya és la companyia de l’artista Lorena Madurga, graduada en Belles Arts i formada a l’Escola de circ Rogelio Rivel i a l’escola de dansa ESDM. Especialitzada en la disciplina de la roda Cyr. Actualment, és artista resident a La Central del Circ, en el programa Trànsits de la Recerca i la Creació.

Està a la fase final de la seva primera creació, ‘Manchas’, un projecte que neix del desig d’unir el llenguatge plàstic amb l’escènic. Es tracta d’una peça inspirada en la figura mitològica de Saturn que es divideix en tres parts: naixement, vida i mort. L’espectacle habita l’amor i l’odi i es presenta com una porta a un món imaginari on la vida és canvi constant i la mort, representada com una deïtat, és calma, silenci i relaxació.

Cie. Los Putos Makinas – ‘Petróleo’

Los Putos Makinas és un col·lectiu d’artistes malabaristes de circ. El seu primer espectacle, ‘Piti peta hofen show’, s’ha representat més de 150 vegades a tot el món des del 2017. La firma LPM és una posada en escena al servei de la sàtira. En el registre burlesc, cohabiten el món de l’absurd per denunciar la incoherència que condiciona les nostres vides.

A l’EP presenten ‘Petróleo’, en la qual hi participen Andrés Torres Díaz i Gonzalo Fernández Rodríguez. El buit de l’escenari serà substituït per plàstic i color. Els cèrcols volants seran cada vegada més importants fins que ens engoleixin amb la seva presencia. La pròpia mostra pretén ser un testimoni viu de l’estudi del cèrcol volant i de les infinites possibilitats que ofereix aquest objecte.