Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

EP (Extended Performance): Cia. Palimsesta, Cia. Papaya i Cie. Los Putos Makinas

Theater

  • EP (Extended Performance): Cia. Palimsesta, Cia. Papaya i Cie. Los Putos Makinas
  • EP (Extended Performance): Cia. Palimsesta, Cia. Papaya i Cie. Los Putos Makinas
  • EP (Extended Performance): Cia. Palimsesta, Cia. Papaya i Cie. Los Putos Makinas

City: Barcelona

Place: La Central del Circ

From Friday 25 November 2022, 20:00 h to Saturday 26 November 2022, 23:59 h Multiple sessions

See description of the event
Fri 25 Nov
20:00 h
Finished
Sat 26 Nov
20:00 h
Finished
Divendres 25 i dissabte 26 de novembre, a les 20 h., tindrà lloc un nou EP (Extended Performance), la mostra de treballs en creació... Read more

Divendres 25 i dissabte 26 de novembre, a les 20 h., tindrà lloc un nou EP (Extended Performance), la mostra de treballs en creació de La Central del Circ.

Aquesta edició de l’EP consistirà en tres actuacions d’uns 20 minuts a càrrec de les companyies Palimsesta (Sergio González i Andrea Rodríguez de Liébana), Cia. Papaya (Lorena Madurga) i Cie. LPM (Gonzalo Fernández Rodríguez i Andrés Torres Diaz).

A més, durant l’esdeveniment, s’inaugurarà la instal·lació ‘Paper Mullat’, que donarà el tret de sortida a la celebració de la segona dècada de La Central del Circ, la qual s’allargarà fins al març de 2023 i inclourà diverses activitats.

Més informació de les companyies:

Cia. Palimsesta – ‘Masha’ (Edat recomanada: +12)

Palimsesta neix a la fi del 2021. Està formada per l’Andrea i el Sergi. La companyia és seleccionada amb el seu primer treball, ‘Masha’, a Trànsits de la Creació i Residències Encreuades, ambdues impulsades per la Central del Circ. També han estat preseleccionades per la plataforma Europea Circus Next (2022-23).

‘Masha’ vol ser un espai per a reflexionar, interpretar i conviure amb l’inesperat. Proposen un laboratori creatiu-humà, un lloc per a observar i qüestionar les idees d’allò corporal, social i performatiu, posicionant-se en la vulnerabilitat. Una reflexió al voltant d’una pregunta: en quina classe d’humans ens estem convertint?

Cia. Papaya – ‘Manchas’

Cia. Papaya és la companyia de l’artista Lorena Madurga, graduada en Belles Arts i formada a l’Escola de circ Rogelio Rivel i a l’escola de dansa ESDM. Especialitzada en la disciplina de la roda Cyr. Actualment, és artista resident a La Central del Circ, en el programa Trànsits de la Recerca i la Creació.

Està a la fase final de la seva primera creació, ‘Manchas’, un projecte que neix del desig d’unir el llenguatge plàstic amb l’escènic. Es tracta d’una peça inspirada en la figura mitològica de Saturn que es divideix en tres parts: naixement, vida i mort. L’espectacle habita l’amor i l’odi i es presenta com una porta a un món imaginari on la vida és canvi constant i la mort, representada com una deïtat, és calma, silenci i relaxació.

Cie. Los Putos Makinas – ‘Petróleo’

Los Putos Makinas és un col·lectiu d’artistes malabaristes de circ. El seu primer espectacle, ‘Piti peta hofen show’, s’ha representat més de 150 vegades a tot el món des del 2017. La firma LPM és una posada en escena al servei de la sàtira. En el registre burlesc, cohabiten el món de l’absurd per denunciar la incoherència que condiciona les nostres vides.

A l’EP presenten ‘Petróleo’, en la qual hi participen Andrés Torres Díaz i Gonzalo Fernández Rodríguez. El buit de l’escenari serà substituït per plàstic i color. Els cèrcols volants seran cada vegada més importants fins que ens engoleixin amb la seva presencia. La pròpia mostra pretén ser un testimoni viu de l’estudi del cèrcol volant i de les infinites possibilitats que ofereix aquest objecte.