Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Estrena - Jove Ballet del Llobregat - "Handling"

Dansa

  • Estrena - Jove Ballet del Llobregat - "Handling"

Ciutat: Gavà

Lloc: - Espai Maragall -

De diumenge 3 d’abril 2022, 19:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 3 d’abr.
19:00 h
Finalitzat
Handling és una obra basada en la manipulació que exerceixen els mitjans de comunicació envers la nostra societat. Avui, a la nostra... Llegir més

Handling és una obra basada en la manipulació que exerceixen els mitjans de comunicació envers la nostra societat. Avui, a la nostra societat contemporània on la tecnologia, les xarxes i els mitjans de comunicació ho acaparen tot, ens trobem manipulats i obligats a seguir un patró estipulat per modes i tendències, sense donar temps a pensar ni permetre’ns actuar segons els nostres propis criteris, sempre avesats a fer el que s’espera de nosaltres.

Al llarg de l’espectacle els ballarins són manipulats i portats a experimentar i trencar la seva estabilitat emocional, les seves creences i valors; això crearà moments de gran tensió i dramatisme. La peça evoluciona, portant-nos a presenciar diferents canvis d’estil i de registre, comenem amb una dansa més contemporània i moderna i finalitzem amb una de més clàssica i lineal.

Tots els ballarins de la companyia formen part de l'alumnat de L’Aula de Dansa que realitzen un treball de professionalització.


FITXA ARTÍSTICA

BALLARINS:

Júlia Aragón, Carlota Garuz, Gerard Jover, Oriol Jover, Gabriel Martínez,

Victoria Mas, Lucia Mestre, Claudia Nowak i Claudia Pérez de Olaguer

DIRECCIÓ:

Anna Portabales

COREOGRAFIA:

Anna Portabales amb la col·laboració dels ballarins de la companyia.