Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Estrena - Jove Ballet del Llobregat - "Handling"

Dance

  • Estrena - Jove Ballet del Llobregat - "Handling"

City: Gavà

Place: - Espai Maragall -

From Sunday 3 April 2022, 19:00 h to 20:00 h

See description of the event
Sun 3 Apr
19:00 h
Finished
Handling és una obra basada en la manipulació que exerceixen els mitjans de comunicació envers la nostra societat. Avui, a la nostra... Read more

Handling és una obra basada en la manipulació que exerceixen els mitjans de comunicació envers la nostra societat. Avui, a la nostra societat contemporània on la tecnologia, les xarxes i els mitjans de comunicació ho acaparen tot, ens trobem manipulats i obligats a seguir un patró estipulat per modes i tendències, sense donar temps a pensar ni permetre’ns actuar segons els nostres propis criteris, sempre avesats a fer el que s’espera de nosaltres.

Al llarg de l’espectacle els ballarins són manipulats i portats a experimentar i trencar la seva estabilitat emocional, les seves creences i valors; això crearà moments de gran tensió i dramatisme. La peça evoluciona, portant-nos a presenciar diferents canvis d’estil i de registre, comenem amb una dansa més contemporània i moderna i finalitzem amb una de més clàssica i lineal.

Tots els ballarins de la companyia formen part de l'alumnat de L’Aula de Dansa que realitzen un treball de professionalització.


FITXA ARTÍSTICA

BALLARINS:

Júlia Aragón, Carlota Garuz, Gerard Jover, Oriol Jover, Gabriel Martínez,

Victoria Mas, Lucia Mestre, Claudia Nowak i Claudia Pérez de Olaguer

DIRECCIÓ:

Anna Portabales

COREOGRAFIA:

Anna Portabales amb la col·laboració dels ballarins de la companyia.