Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

FME 2021. CINEMA A LA FRESCA: SOUL

Cine, Familiar

  • FME 2021. CINEMA A LA FRESCA: SOUL
  • FME 2021. CINEMA A LA FRESCA: SOUL

Ciutat: Sant Antoni de Vilamajor

Lloc: Parc Freixeneda

De divendres 20 d’agost 2021, 22:00 h a 23:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Sinopsi: ¿Alguna vegada us heu preguntat d'on venen la vostra passió, els vostres somnis i interessos? ¿Què és allò que us fa ser...vosaltres? Pixar... Llegir més

Sinopsi: ¿Alguna vegada us heu preguntat d'on venen la vostra passió, els vostres somnis i interessos? ¿Què és allò que us fa ser...vosaltres? 

Pixar et porta en un viatge des dels carrers de Nova York als regnes còsmics per a descobrir les respostes a les preguntes més importants de la vida.


Abans de reservar la vostra entrada, heu de tenir en compte que:

- Per garantir una entrada esglaonada, els accessos a les activitats s'obriran 30 minuts abans del seu inici.

 - Es recomana puntualitat. Les entrades no validades a l'hora d'inici de l’espectacle quedaran alliberades i s'oferiran a les persones presents que no en disposin i es trobin al punt d'accés. És una mesura per afavorir la màxima ocupació de les activitats organitzades.

- En cas de no poder assistir a l'espectacle del que disposeu d'entrades, us demanem que les anul·leu. Entreu a Entràpolis, aneu a "entrades" i cliqueu a l'opció "anul·leu entrades". D'aquesta manera afavorim que les entrades siguin usades per altres persones.