Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

FME 2021. CINEMA A LA FRESCA: SOUL

Cinema, Familiar

  • FME 2021. CINEMA A LA FRESCA: SOUL
  • FME 2021. CINEMA A LA FRESCA: SOUL

City: Sant Antoni de Vilamajor

Place: Parc Freixeneda

From Friday 20 August 2021, 22:00 h to 23:30 h

See description of the event
Sinopsi: ¿Alguna vegada us heu preguntat d'on venen la vostra passió, els vostres somnis i interessos? ¿Què és allò que us fa ser...vosaltres? Pixar... Read more

Sinopsi: ¿Alguna vegada us heu preguntat d'on venen la vostra passió, els vostres somnis i interessos? ¿Què és allò que us fa ser...vosaltres? 

Pixar et porta en un viatge des dels carrers de Nova York als regnes còsmics per a descobrir les respostes a les preguntes més importants de la vida.


Abans de reservar la vostra entrada, heu de tenir en compte que:

- Per garantir una entrada esglaonada, els accessos a les activitats s'obriran 30 minuts abans del seu inici.

 - Es recomana puntualitat. Les entrades no validades a l'hora d'inici de l’espectacle quedaran alliberades i s'oferiran a les persones presents que no en disposin i es trobin al punt d'accés. És una mesura per afavorir la màxima ocupació de les activitats organitzades.

- En cas de no poder assistir a l'espectacle del que disposeu d'entrades, us demanem que les anul·leu. Entreu a Entràpolis, aneu a "entrades" i cliqueu a l'opció "anul·leu entrades". D'aquesta manera afavorim que les entrades siguin usades per altres persones.