Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

EL MIRALL DE BLANES presenta: Garrí al forn amb compota de reineta

Altres

  • EL MIRALL DE BLANES presenta: Garrí al forn amb compota de reineta

Ciutat: Lloret de Mar

Lloc: Teatre Municipal de Lloret de Mar

De diumenge 31 d’octubre 2021, 18:00 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
SINOPSI: És el muntatge amb què El Mirall ha fet la seva primera incursió en el món del cabaret. Aquesta nova proposta que, tot i... Llegir més

SINOPSI: És el muntatge amb què El Mirall ha fet la seva primera incursió en el món del cabaret. Aquesta nova proposta que, tot i estar presentada amb un embolcall un punt frívol i cabareter (música, dansa, humor...), es fa ressò dels temps que vivim, especialment, pel que fa a la reivindicació d’un veritable respecte i igualtat entre gèneres i o. Ambaquest espectacle El Mirall es vol afegir també a la denúncia d’una part de la societat contra els poders polític i judicial i contra alguns estereotips patriarcals que consenten i relativitzen, encara massa sovint, comportaments violents i discriminatoris injustificables. Garrí al forn amb compota de reineta és fruit d’un treball col·lectiu que ha arribat a bon port gràcies a la inestimable tutorització de Roberto G. Alonso (actor, ballarí, coreògraf, director...). Ell va ser l’encarregat de dur a terme un taller per introduir-nos en el cabaret i ha seguit guiant tot el procés amb molta professionalitat, estima i paciència.