Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

INCENDIS

Teatre

  • INCENDIS
  • INCENDIS
  • INCENDIS

Ciutat: Hospitalet de Llobregat, L'

Lloc: Catòlic L'Hospitalet

De dissabte 27 de maig 2023, 19:00 h a 22:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 27 de maig
19:00 h
Finalitzat
dg. 28 de maig
18:00 h
Finalitzat
Líban. La Nawal Marwan, de 14 anys, queda embarassada. Després de prendre-li el fruit del seu ventre, emprendrà la recerca del seu... Llegir més

Líban. La Nawal Marwan, de 14 anys, queda embarassada. Després de prendre-li el fruit del seu ventre, emprendrà la recerca del seu fill a través dels horrors de la guerra.

Canadà. La Nawal Marwan, de 60 anys, assisteix als judicis dels crims comessos durant aquella guerra. Un dia deixa de parlar. No tornarà a pronunciar cap paraula fins el dia de la seva mort, 5 anys més tard.

En el seu testament, deixa a les seves filles bessones, la Jana i la Simona, un últim encàrrec que farà saltar el seu món pels aires i que deixarà al descobert una vida oculta plena de terror, violència, sang, odi... i amor. Perquè, malgrat els horrors de la guerra, sempre hi ha esperança per a l'amor.