Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

INCENDIS

Theater

  • INCENDIS
  • INCENDIS
  • INCENDIS

City: Hospitalet de Llobregat, L'

Place: Catòlic L'Hospitalet

From Saturday 27 May 2023, 19:00 h to 22:00 h Multiple sessions

See description of the event
Sat 27 May
19:00 h
Finished
Sun 28 May
18:00 h
Finished
Líban. La Nawal Marwan, de 14 anys, queda embarassada. Després de prendre-li el fruit del seu ventre, emprendrà la recerca del seu... Read more

Líban. La Nawal Marwan, de 14 anys, queda embarassada. Després de prendre-li el fruit del seu ventre, emprendrà la recerca del seu fill a través dels horrors de la guerra.

Canadà. La Nawal Marwan, de 60 anys, assisteix als judicis dels crims comessos durant aquella guerra. Un dia deixa de parlar. No tornarà a pronunciar cap paraula fins el dia de la seva mort, 5 anys més tard.

En el seu testament, deixa a les seves filles bessones, la Jana i la Simona, un últim encàrrec que farà saltar el seu món pels aires i que deixarà al descobert una vida oculta plena de terror, violència, sang, odi... i amor. Perquè, malgrat els horrors de la guerra, sempre hi ha esperança per a l'amor.