Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

INFANTICIDA - Marlia Produccions

Música, Teatre

  • INFANTICIDA - Marlia Produccions
  • INFANTICIDA - Marlia Produccions
  • INFANTICIDA - Marlia Produccions

Ciutat: Agramunt

Lloc: Teatre Casal Agramuntí

De dissabte 5 de març 2022, 21:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 5 de març
21:00 h
Finalitzat
Infanticida parla d’una dona que intenta trobar una escletxa de llum en un món fosc i desolador. El monòleg dóna veu a una dona, l’autora... Llegir més

Infanticida parla d’una dona que intenta trobar una escletxa de llum en un món fosc i desolador. El monòleg dóna veu a una dona, l’autora de la qual (Caterina Albert) va haver de silenciar la seva pròpia per poder ser lliure com a artista. Un monòleg on el personatge protagonista narra el capítol més dur i cruel de la seva vida. Un personatge que ha viscut una situació límit i que comparteix la seva experiència amb un públic que descobrirà la vida i les circumstàncies que han portat al personatge a assassinar al seu propi fill.


Clara Peya passa pel sedàs de la música electrònica aquesta història explicada en primera persona, aprofitant els recursos electrònics per reforçar l’ambient fosc, oníric i transgressor del text.


Una història que, tot i ser escrita a finals del segle XIX, manté elements vigents, com ara el mite de l’instint maternal, la pressió social i alguns clixés femenins i de feminitat.


Recomanada a partir de 16 anys.

L'espectacle forma part del 4t Cicle d'arts escèniques i musicals BROTS.