Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

INFANTICIDA - Marlia Produccions

Music, Theater

  • INFANTICIDA - Marlia Produccions
  • INFANTICIDA - Marlia Produccions
  • INFANTICIDA - Marlia Produccions

City: Agramunt

Place: Teatre Casal Agramuntí

From Saturday 5 March 2022, 21:00 h to 22:00 h

See description of the event
Sat 5 Mar
21:00 h
Finished
Infanticida parla d’una dona que intenta trobar una escletxa de llum en un món fosc i desolador. El monòleg dóna veu a una dona, l’autora... Read more

Infanticida parla d’una dona que intenta trobar una escletxa de llum en un món fosc i desolador. El monòleg dóna veu a una dona, l’autora de la qual (Caterina Albert) va haver de silenciar la seva pròpia per poder ser lliure com a artista. Un monòleg on el personatge protagonista narra el capítol més dur i cruel de la seva vida. Un personatge que ha viscut una situació límit i que comparteix la seva experiència amb un públic que descobrirà la vida i les circumstàncies que han portat al personatge a assassinar al seu propi fill.


Clara Peya passa pel sedàs de la música electrònica aquesta història explicada en primera persona, aprofitant els recursos electrònics per reforçar l’ambient fosc, oníric i transgressor del text.


Una història que, tot i ser escrita a finals del segle XIX, manté elements vigents, com ara el mite de l’instint maternal, la pressió social i alguns clixés femenins i de feminitat.


Recomanada a partir de 16 anys.

L'espectacle forma part del 4t Cicle d'arts escèniques i musicals BROTS.