Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Jazz Concert: Louis Mazetier, piano jazz

Música

  • Jazz Concert: Louis Mazetier, piano jazz

Ciutat: Barcelona

Lloc: Centre Moral de Gràcia

De dissabte 14 de maig 2022, 19:00 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 14 de maig
19:00 h
Finalitzat
Louis Mazetier (piano) LOUIS MAZETIER Entre els pianistes de stride, Louis Mazetier ocupa un lloc al capdamunt. Amb un estil totalment... Llegir més

Louis Mazetier (piano)

LOUIS MAZETIER

Entre els pianistes de stride, Louis Mazetier ocupa un lloc al capdamunt. Amb un estil totalment personal, està considerat com un dels pianistes de stride més talentosos de qualsevol època. Encara que el seu estil pugui sonar “vintage”, no hi ha res de vell o cansat en la seva forma de tocar. Tant les seves composicions (la majoria de les quals estan dedicades als mestres del jazz de l'stride i del swing), com les seves virtuoses improvisacions, estan plenes de l'alegre creativitat que es troba en el millor jazz.

Mazetier va començar a tocar jazz als 14 anys i als 18 ja actuava als clubs de jazz de París. A més de la seva carrera com a músic, treballa a temps complet com a radiòleg. Toca amb la Paris Washboard Band i ha enregistrat discs amb Dick Hyman, François Rilhac, Alain Marquet i Neville Dickie, entre d'altres.

Louis ha publicat múltiples àlbums com a líder o co-líder. Encara que està influenciat per pianistes de jazz anteriors, com Eubie Blake, James P. Johnson, Fats Waller, Don Ewell, Johnny Guarnieri, Dick Wellstood i Art Tatum, la seva influència més gran sembla ser Donald Lambert.