Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Jazz Concert: Louis Mazetier, piano jazz

Music

  • Jazz Concert: Louis Mazetier, piano jazz

City: Barcelona

Place: Centre Moral de Gràcia

From Saturday 14 May 2022, 19:00 h to 20:30 h

See description of the event
Sat 14 May
19:00 h
Finished
Louis Mazetier (piano) LOUIS MAZETIER Entre els pianistes de stride, Louis Mazetier ocupa un lloc al capdamunt. Amb un estil totalment... Read more

Louis Mazetier (piano)

LOUIS MAZETIER

Entre els pianistes de stride, Louis Mazetier ocupa un lloc al capdamunt. Amb un estil totalment personal, està considerat com un dels pianistes de stride més talentosos de qualsevol època. Encara que el seu estil pugui sonar “vintage”, no hi ha res de vell o cansat en la seva forma de tocar. Tant les seves composicions (la majoria de les quals estan dedicades als mestres del jazz de l'stride i del swing), com les seves virtuoses improvisacions, estan plenes de l'alegre creativitat que es troba en el millor jazz.

Mazetier va començar a tocar jazz als 14 anys i als 18 ja actuava als clubs de jazz de París. A més de la seva carrera com a músic, treballa a temps complet com a radiòleg. Toca amb la Paris Washboard Band i ha enregistrat discs amb Dick Hyman, François Rilhac, Alain Marquet i Neville Dickie, entre d'altres.

Louis ha publicat múltiples àlbums com a líder o co-líder. Encara que està influenciat per pianistes de jazz anteriors, com Eubie Blake, James P. Johnson, Fats Waller, Don Ewell, Johnny Guarnieri, Dick Wellstood i Art Tatum, la seva influència més gran sembla ser Donald Lambert.