Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

JOAN MASDÉU i Els GanXecs

Música

  • JOAN MASDÉU i Els GanXecs

Ciutat: Reus

Lloc: Raval de Robuster, 34

De dissabte 22 de maig 2021, 20:00 h a 21:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 22 de maig
20:00 h
Finalitzat
L'espectacle Joan Masdéu i Els GanXecs, un concert de petit format en el que el reusenc repassarà les cançons més representatives de... Llegir més

L'espectacle Joan Masdéu i Els GanXecs, un concert de petit format en el que el reusenc repassarà les cançons més representatives de la seva trajectòria, vestides únicament amb la seva veu i la seva guitarra.

La cirereta del pastís la posaran els convidats del concert, una bona tria dels músics més destacats de la ciutat; d'aquí el nom de l'espectacle. Xavi Ciurans (Gertrudis), Claudi Herrero (Súper Gegant), Juantxo Skalari, Fito Luri, Olga Pes, Maurici Gené, Astrid Torrente, Georgina Llauradó i Ariel Santamaria acompanyaran a Joan Masdéu a l'escenari per cantar junts algunes de les seves cançons. Una bona ocasió per veure un espectacle petit, delicat i a curta distància, això sí, mudat de diumenge amb lo bo i millor dels artistes locals. Serà un únic concert que el músic reusenc no té previst prorrogar ni portar-lo a altres teatres o localitats.

Joan Masdéu va publicar el setembre de 2019 el disc La Flor del Panical, (el quart disc de la seva carrera en solitari), una revisió en clau acústica de les cançons més emblemàtiques de Whiskyn's, precisament l'any que es complia el vin-i-cinquè aniversari de l'edició del primer disc de la banda. Aquest és el seu últim treball fins a la data i actualment està treballant en les cançons del seu proper disc.