Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

JOAN MASDÉU i Els GanXecs

Music

  • JOAN MASDÉU i Els GanXecs

City: Reus

Place: Raval de Robuster, 34

From Saturday 22 May 2021, 20:00 h to 21:15 h

See description of the event
Sat 22 May
20:00 h
Finished
L'espectacle Joan Masdéu i Els GanXecs, un concert de petit format en el que el reusenc repassarà les cançons més representatives de... Read more

L'espectacle Joan Masdéu i Els GanXecs, un concert de petit format en el que el reusenc repassarà les cançons més representatives de la seva trajectòria, vestides únicament amb la seva veu i la seva guitarra.

La cirereta del pastís la posaran els convidats del concert, una bona tria dels músics més destacats de la ciutat; d'aquí el nom de l'espectacle. Xavi Ciurans (Gertrudis), Claudi Herrero (Súper Gegant), Juantxo Skalari, Fito Luri, Olga Pes, Maurici Gené, Astrid Torrente, Georgina Llauradó i Ariel Santamaria acompanyaran a Joan Masdéu a l'escenari per cantar junts algunes de les seves cançons. Una bona ocasió per veure un espectacle petit, delicat i a curta distància, això sí, mudat de diumenge amb lo bo i millor dels artistes locals. Serà un únic concert que el músic reusenc no té previst prorrogar ni portar-lo a altres teatres o localitats.

Joan Masdéu va publicar el setembre de 2019 el disc La Flor del Panical, (el quart disc de la seva carrera en solitari), una revisió en clau acústica de les cançons més emblemàtiques de Whiskyn's, precisament l'any que es complia el vin-i-cinquè aniversari de l'edició del primer disc de la banda. Aquest és el seu últim treball fins a la data i actualment està treballant en les cançons del seu proper disc.