Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LA CAIGUDA DELS DÉUS

Teatre

  • LA CAIGUDA DELS DÉUS
  • LA CAIGUDA DELS DÉUS
  • LA CAIGUDA DELS DÉUS

Ciutat: Sant Joan de Vilatorrada

Lloc: LA VERBENA

De dissabte 30 de març 2019, 20:30 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 30 de març
20:30 h
Finalitzat
"La caiguda dels déus" retrata un moment molt precís de crisi en les capes socials més privilegiades quan naixia el nazisme a Alemanya.... Llegir més

"La caiguda dels déus" retrata un moment molt precís de crisi en les capes socials més privilegiades quan naixia el nazisme a Alemanya. La Caiguda dels Déus descriu el declivi i decadència d'una aristocràtica família alemanya, propietària d'una indústria siderúrgica, durant l'ascens al poder del nacionalsocialisme. Les diferents sensibilitats vers el govern d'Adolf Hitler i la lluita pel control de l'empresa provoquen una veritable tragèdia en la família i, alhora, la confusió entre allò que era convenient des del punt de vista de l'egoisme de classe i el necessari davant una societat que havia perdut el nord.


Ens trobem amb una reflexió de tremenda actualitat on el germen del nazisme ens aboca a mirar cap a l'ascens de l'ultradreta actual al nostre món.