Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

LA CAIGUDA DELS DÉUS

Theater

  • LA CAIGUDA DELS DÉUS
  • LA CAIGUDA DELS DÉUS
  • LA CAIGUDA DELS DÉUS

City: Sant Joan de Vilatorrada

Place: LA VERBENA

From Saturday 30 March 2019, 20:30 h to 22:00 h

See description of the event
Sat 30 Mar
20:30 h
Finished
"La caiguda dels déus" retrata un moment molt precís de crisi en les capes socials més privilegiades quan naixia el nazisme a Alemanya.... Read more

"La caiguda dels déus" retrata un moment molt precís de crisi en les capes socials més privilegiades quan naixia el nazisme a Alemanya. La Caiguda dels Déus descriu el declivi i decadència d'una aristocràtica família alemanya, propietària d'una indústria siderúrgica, durant l'ascens al poder del nacionalsocialisme. Les diferents sensibilitats vers el govern d'Adolf Hitler i la lluita pel control de l'empresa provoquen una veritable tragèdia en la família i, alhora, la confusió entre allò que era convenient des del punt de vista de l'egoisme de classe i el necessari davant una societat que havia perdut el nord.


Ens trobem amb una reflexió de tremenda actualitat on el germen del nazisme ens aboca a mirar cap a l'ascens de l'ultradreta actual al nostre món.