Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

La gira dels 25. Dàmaris Gelabert & -The Grow Up Singing Band

Familiar, Música

  • La gira dels 25. Dàmaris Gelabert & -The Grow Up Singing Band

Ciutat: Montornès del Vallès

Lloc: Teatre municipal Margarida Xirgu

De dissabte 17 de febrer 2024, 18:00 h a 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Dàmaris Gelabert celebra 25 anys de carrera amb una darrera gira. Per celebrar-ho, l'acompanyaran The Grow Up Singing Band i un grup... Llegir més

Dàmaris Gelabert celebra 25 anys de carrera amb una darrera gira. Per celebrar-ho, l'acompanyaran The Grow Up Singing Band i un grup de joves ballarins i ballarines, fent d'aquest concert familiar un esdeveniment únic, fresc i divertit. La direcció musical anirà a càrrec del pianista-compositor Àlex Martínez.

La cantant anuncia que un cop acabada la gira farà una aturada dels concerts en directe, però es mantindrà activa en la composició de cançons i en la producció musical. També aprofitarà per promocionar el seu projecte Créixer cantant a l'Espai Totsona de Cardedeu.

En aquesta gira la Dàmaris farà un repàs per la seva llarga trajectòria i espera retrobar-se amb els fans que han crescut amb les seves cançons i amb els que recentment han començat a escoltar-les i cantar-les.

Grow Up Singing Band és un grup de joves músics professionals decidits a produir música actual de qualitat per al públic familiar en anglès i en castellà.

Aquest és un nou projecte del segell discogràfic de l'artista, Tot Sona Records.

Els components són els dos fills de la Dàmaris i l’Àlex, Leia (Laia Martínez) i Adri (Adrià Martínez), junt amb la Gloria (Glòria Maurel) i el Julen (Julen Gerrikabeitia). En aquesta gira, la banda interpretarà algunes de les seves cançons en anglès.

El grup de ball està integrat per en Max i el Marc, dos fantàstics ballarins que ja han demostrat el seu talent en l’espectacle Billy Elliot com a protagonistes i la Yaïza que amb sis anys ja guanyava el seu primer concurs Dance World Cup Spain 2019. Com a ballarins adults la Clara Martínez, coreògrafa de l’espectacle i el ballarí francès Gaetan Farnier, tots dos especialistes de claqué i, per tant, aquest estil també serà present en l’espectacle.


Durada aproximada: 60 minuts.

Recomanat per a públic familiar.