Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

La gira dels 25. Dàmaris Gelabert & -The Grow Up Singing Band

Familiar, Music

  • La gira dels 25. Dàmaris Gelabert & -The Grow Up Singing Band

City: Montornès del Vallès

Place: Teatre municipal Margarida Xirgu

From Saturday 17 February 2024, 18:00 h to 19:00 h

See description of the event
Dàmaris Gelabert celebra 25 anys de carrera amb una darrera gira. Per celebrar-ho, l'acompanyaran The Grow Up Singing Band i un grup... Read more

Dàmaris Gelabert celebra 25 anys de carrera amb una darrera gira. Per celebrar-ho, l'acompanyaran The Grow Up Singing Band i un grup de joves ballarins i ballarines, fent d'aquest concert familiar un esdeveniment únic, fresc i divertit. La direcció musical anirà a càrrec del pianista-compositor Àlex Martínez.

La cantant anuncia que un cop acabada la gira farà una aturada dels concerts en directe, però es mantindrà activa en la composició de cançons i en la producció musical. També aprofitarà per promocionar el seu projecte Créixer cantant a l'Espai Totsona de Cardedeu.

En aquesta gira la Dàmaris farà un repàs per la seva llarga trajectòria i espera retrobar-se amb els fans que han crescut amb les seves cançons i amb els que recentment han començat a escoltar-les i cantar-les.

Grow Up Singing Band és un grup de joves músics professionals decidits a produir música actual de qualitat per al públic familiar en anglès i en castellà.

Aquest és un nou projecte del segell discogràfic de l'artista, Tot Sona Records.

Els components són els dos fills de la Dàmaris i l’Àlex, Leia (Laia Martínez) i Adri (Adrià Martínez), junt amb la Gloria (Glòria Maurel) i el Julen (Julen Gerrikabeitia). En aquesta gira, la banda interpretarà algunes de les seves cançons en anglès.

El grup de ball està integrat per en Max i el Marc, dos fantàstics ballarins que ja han demostrat el seu talent en l’espectacle Billy Elliot com a protagonistes i la Yaïza que amb sis anys ja guanyava el seu primer concurs Dance World Cup Spain 2019. Com a ballarins adults la Clara Martínez, coreògrafa de l’espectacle i el ballarí francès Gaetan Farnier, tots dos especialistes de claqué i, per tant, aquest estil també serà present en l’espectacle.


Durada aproximada: 60 minuts.

Recomanat per a públic familiar.