Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

La pell fina

Teatre

  • La pell fina
  • La pell fina
  • La pell fina

Ciutat: Castelldefels

Lloc: Teatre Plaza

Inici: dissabte 25 de març 2023, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 25 de març
20:00 h
Finalitzat
Idioma: Català Autoria i direcció: Yago Alonso i Carmen Marfà Repartiment: Ángela Cervantes, Biel Duran, Francesc Ferrer, Laura Pau Escenografia:... Llegir més

Idioma: Català

Autoria i direcció: Yago Alonso i Carmen Marfà

Repartiment: Ángela Cervantes, Biel Duran, Francesc Ferrer, Laura Pau

Escenografia: Elisenda Pérez

Descripció: El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visi- ten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que el Nacho deixa anar, sense donar-li molta importància, que el bebè de l’Eloi i la Sònia... és molt lleig. A partir d’aquí, i tot i que els recent estrenats pares intenten treure ferro a l’assumpte, l’ambient s’enrareix i comencen a sortir a la llum algunes altres veritats que fins ara cadascú guardava.

LA PELL FINA parla de tot allò que no estem preparats per dir ni per rebre. Dir la veritat està molt bé, però... què passa quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la? Aquesta obra reflexiona, en clau d’humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos. Ens cuidem prou els uns als altres? Temes com la maternitat, el talent o les relacions de parella posen de manifest que tenir cura dels altres segueix sent una assignatura pendent.