Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

La pell fina

Theater

  • La pell fina
  • La pell fina
  • La pell fina

City: Castelldefels

Place: Teatre Plaza

Start: Saturday 25 March 2023, 20:00 h

See description of the event
Sat 25 Mar
20:00 h
Finished
Idioma: Català Autoria i direcció: Yago Alonso i Carmen Marfà Repartiment: Ángela Cervantes, Biel Duran, Francesc Ferrer, Laura Pau Escenografia:... Read more

Idioma: Català

Autoria i direcció: Yago Alonso i Carmen Marfà

Repartiment: Ángela Cervantes, Biel Duran, Francesc Ferrer, Laura Pau

Escenografia: Elisenda Pérez

Descripció: El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visi- ten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que el Nacho deixa anar, sense donar-li molta importància, que el bebè de l’Eloi i la Sònia... és molt lleig. A partir d’aquí, i tot i que els recent estrenats pares intenten treure ferro a l’assumpte, l’ambient s’enrareix i comencen a sortir a la llum algunes altres veritats que fins ara cadascú guardava.

LA PELL FINA parla de tot allò que no estem preparats per dir ni per rebre. Dir la veritat està molt bé, però... què passa quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la? Aquesta obra reflexiona, en clau d’humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos. Ens cuidem prou els uns als altres? Temes com la maternitat, el talent o les relacions de parella posen de manifest que tenir cura dels altres segueix sent una assignatura pendent.