Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LA PELL FINA - Sala Flyhard

Culturals, Teatre

  • LA PELL FINA - Sala Flyhard

Ciutat: Agramunt

Lloc: Teatre Casal Agramuntí

De dissabte 1 d’abril 2023, 21:00 h a 22:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla... Llegir més

El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que el Nacho deixar anar, sense donar-hi molta importància, un comentari sobre el nadó. A partir d'aquí, i tot i que els recent estrenats pares intenten treure ferro a l'assumpte, l'ambient s'enrareix i comencen a sortir a la llum algunes altres veritats que fins ara cadascú guardava.

La Pell Fina parla de tot allò que no estem preparats ni per dir ni per rebre. Dir la veritat està molt bé, però.. què passa quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la? Aquesta obra reflexiona, en clau d'humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos. Ens cuidem prou els uns als altres? Temes com la maternitat, el talent o les relacions de parella posen de manifest que tenir cura dels altres segueix sent una assignatura pendent.