Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

LA PELL FINA - Sala Flyhard

Cultural, Theater

  • LA PELL FINA - Sala Flyhard

City: Agramunt

Place: Teatre Casal Agramuntí

From Saturday 1 April 2023, 21:00 h to 22:30 h

See description of the event
El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla... Read more

El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que el Nacho deixar anar, sense donar-hi molta importància, un comentari sobre el nadó. A partir d'aquí, i tot i que els recent estrenats pares intenten treure ferro a l'assumpte, l'ambient s'enrareix i comencen a sortir a la llum algunes altres veritats que fins ara cadascú guardava.

La Pell Fina parla de tot allò que no estem preparats ni per dir ni per rebre. Dir la veritat està molt bé, però.. què passa quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la? Aquesta obra reflexiona, en clau d'humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos. Ens cuidem prou els uns als altres? Temes com la maternitat, el talent o les relacions de parella posen de manifest que tenir cura dels altres segueix sent una assignatura pendent.