Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LA PLAÇA DEL DIAMANT

Teatre

  • LA PLAÇA DEL DIAMANT
  • LA PLAÇA DEL DIAMANT

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: dissabte 10 d’abril 2021, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 10 d’abr.
20:00 h
Finalitzat
La plaça del diamantDe Mercè RodoredaAmb el rerefons de l’arribada de la República i de la guerra civil, aquesta novel·la, se centra... Llegir més

La plaça del diamant

De Mercè Rodoreda

Amb el rerefons de l’arribada de la República i de la guerra civil, aquesta novel·la, se centra en el personatge de la Natàlia, la Colometa, una dona jove que en representa moltes d’altres a qui va tocar viure un període de la història especialment cruel. La Natàlia accepta sense rondinar tot allò que la vida, i el seu marit Quimet, li imposen. Com moltes dones de l’època, veurà anar-se’n i morir els seus estimats, passarà gana i tindrà dificultats per tirar endavant els fills. Enfonsada en un matrimoni que no li proporciona felicitat i unida a un home egoista, la Natàlia es resigna davant la realitat que li ha tocat viure.

La novel·la és també una crònica ideal de la Barcelona de postguerra i de com va marcar aquest període històric la vida dels barcelonins.


Direcció i Dramatúrgia: Paco Mir

Producció: Companyia Eòlia

Intèrprets: Carla Pueyo, Núria Bonet,

Uri Callau, Georgina Llauradó, Rai Borrell, Fran Lahera i Ariadna Camps

Ajudant de Direcció: Tony Casla


*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!