Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

LA PLAÇA DEL DIAMANT

Theater

  • LA PLAÇA DEL DIAMANT
  • LA PLAÇA DEL DIAMANT

City: Llinars del Vallès

Place: Teatre Auditori Llinars

Start: Saturday 10 April 2021, 20:00 h

See description of the event
Sat 10 Apr
20:00 h
Finished
La plaça del diamantDe Mercè RodoredaAmb el rerefons de l’arribada de la República i de la guerra civil, aquesta novel·la, se centra... Read more

La plaça del diamant

De Mercè Rodoreda

Amb el rerefons de l’arribada de la República i de la guerra civil, aquesta novel·la, se centra en el personatge de la Natàlia, la Colometa, una dona jove que en representa moltes d’altres a qui va tocar viure un període de la història especialment cruel. La Natàlia accepta sense rondinar tot allò que la vida, i el seu marit Quimet, li imposen. Com moltes dones de l’època, veurà anar-se’n i morir els seus estimats, passarà gana i tindrà dificultats per tirar endavant els fills. Enfonsada en un matrimoni que no li proporciona felicitat i unida a un home egoista, la Natàlia es resigna davant la realitat que li ha tocat viure.

La novel·la és també una crònica ideal de la Barcelona de postguerra i de com va marcar aquest període històric la vida dels barcelonins.


Direcció i Dramatúrgia: Paco Mir

Producció: Companyia Eòlia

Intèrprets: Carla Pueyo, Núria Bonet,

Uri Callau, Georgina Llauradó, Rai Borrell, Fran Lahera i Ariadna Camps

Ajudant de Direcció: Tony Casla


*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!