Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Les traces del silenci | TAE

Culturals

  • Les traces del silenci | TAE

Ciutat: Terrassa

Lloc: Teatre Alegría

De dissabte 25 de setembre 2021, 20:00 h a diumenge 26 de setembre 2021, 19:20 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 25 de set.
20:00 h
Finalitzat
dg. 26 de set.
12:00 h
Finalitzat
18:00 h
Finalitzat
Una obra que hibrida teatre de la memòria i teatre documental a partir d’una investigació relacionada amb la riuada del Vallès de 1962... Llegir més

Una obra que hibrida teatre de la memòria i teatre documental a partir d’una investigació relacionada amb la riuada del Vallès de 1962 i una de les seves conseqüències més silenciades: el tràfic d’infants. Una historiadora i una arxivera protagonitzen aquesta història que busca compartir amb el públic una recerca real per a plantejar un debat de memòria i de reparació dels crims del franquisme, en un cas on les seves protagonistes encara són vives i encara esperen justícia.

Amb l'objectiu d'interpel·lar al públic i enfrontar-lo a les dues cares d'un mateix conflicte, el muntatge presentat per la companyia Therkas Teatre -amb seu a Terrassa- ofereix la possibilitat d'accedir a uns documents inèdits a través de la recerca realitzada per la dramaturga i investigadora Esther Lázaro. Una obra que segueix incidint de manera directa en el nostre present i que ens parla també de la maternitat, l’educació, la diversitat, els valors i l’herència, mitjançant un joc de poètiques teatrals.

-----

Dramatúrgia: Esther Lázaro

Direcció: Alba Saura Clares

Interpretació: Rosa Aguado i Esther Lázaro

Espai escènic i il·luminació: Sergi Corbera

Espai sonor i composició musical: Álvaro Imperial

Vestuari i caracterització: Hernán Martínez i Alba Saura

Estilisme: Nuria Navarro i Marc Murillo

Producció executiva: Esther Lázaro

Ajudant de producció: Sergi de los Rios

Una producció de Therkas Teatre

Amb el suport de: OSIC, Centre Cívic Parc Sandaru, ICUB, Cultura en Viu-UAB, Ajuntament de Terrassa-Cultura a través dels ajuts Terrassa Crea,, Arxiu Comarcal del Vallès Occidental i Arxiu Històric de Terrassa i Associació Nens Desapareguts de la Riuada de 1962.