Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Les traces del silenci | TAE

Cultural

  • Les traces del silenci | TAE

City: Terrassa

Place: Teatre Alegría

From Saturday 25 September 2021, 20:00 h to Sunday 26 September 2021, 19:20 h Multiple sessions

See description of the event
Sat 25 Sep
20:00 h
Finished
Sun 26 Sep
12:00 h
Finished
18:00 h
Finished
Una obra que hibrida teatre de la memòria i teatre documental a partir d’una investigació relacionada amb la riuada del Vallès de 1962... Read more

Una obra que hibrida teatre de la memòria i teatre documental a partir d’una investigació relacionada amb la riuada del Vallès de 1962 i una de les seves conseqüències més silenciades: el tràfic d’infants. Una historiadora i una arxivera protagonitzen aquesta història que busca compartir amb el públic una recerca real per a plantejar un debat de memòria i de reparació dels crims del franquisme, en un cas on les seves protagonistes encara són vives i encara esperen justícia.

Amb l'objectiu d'interpel·lar al públic i enfrontar-lo a les dues cares d'un mateix conflicte, el muntatge presentat per la companyia Therkas Teatre -amb seu a Terrassa- ofereix la possibilitat d'accedir a uns documents inèdits a través de la recerca realitzada per la dramaturga i investigadora Esther Lázaro. Una obra que segueix incidint de manera directa en el nostre present i que ens parla també de la maternitat, l’educació, la diversitat, els valors i l’herència, mitjançant un joc de poètiques teatrals.

-----

Dramatúrgia: Esther Lázaro

Direcció: Alba Saura Clares

Interpretació: Rosa Aguado i Esther Lázaro

Espai escènic i il·luminació: Sergi Corbera

Espai sonor i composició musical: Álvaro Imperial

Vestuari i caracterització: Hernán Martínez i Alba Saura

Estilisme: Nuria Navarro i Marc Murillo

Producció executiva: Esther Lázaro

Ajudant de producció: Sergi de los Rios

Una producció de Therkas Teatre

Amb el suport de: OSIC, Centre Cívic Parc Sandaru, ICUB, Cultura en Viu-UAB, Ajuntament de Terrassa-Cultura a través dels ajuts Terrassa Crea,, Arxiu Comarcal del Vallès Occidental i Arxiu Històric de Terrassa i Associació Nens Desapareguts de la Riuada de 1962.