Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

MACAYA&DESCONCERT

Concerts, Música

  • MACAYA&DESCONCERT
  • MACAYA&DESCONCERT

Ciutat: Reus

Lloc: Carrer de Sant Llorenç, 14

De diumenge 24 d’abril 2022, 19:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
MACAYA&DESCONCERTEspectacle de música Folk i de creació amb guitarra i violí. Els temes estan composats per mi i és la presentació... Llegir més

MACAYA&DESCONCERT

Espectacle de música Folk i de creació amb guitarra i violí.

Els temes estan composats per mi i és la presentació del meu pròxim treball discogràfic que gravaré a finals de 2022.


XAVIER MACAYA

Músic multiinstrumentista

He gravat uns seixanta CD's,cinc discos com a músic d’estudi, amb gent rellevant com serien: Lluís Llach, Javier Bergia, Els Pets, Toni Xucla Grup, Miquel Pujador, Paco Díez i la Bazanca, Ariel Santamaria, Cafè Paris, Santi Arisa, Wiskin’s, The Kluba, etc. També he realitzat gires per catorze països: França, Alemanya, Canadà (vaig tenir l’oportunitat de fer un treball amb Maria Lafitte, referent de la música medieval catalana), Israel, Estats Units d’Amèrica, Portugal, Andorra, Itàlia, Islàndia, Irlanda, Suíssa, Holanda i Grècia.

En molts moments el meu afany per la música m’ha portat a experimentar la faceta de músic actor i, la veritat, el viatge ha estat apassionant. Podria dir que m’he mogut amb una certa agilitat. L’Albert Vidal a estat per la mi, un mestre de vida i un referent a dalt dels escenaris. Fa catorze anys que acompanyo i treballo amb la seva companyia. He fet amb ell innumerables espectacles i festivals de teatre arreu de Catalunya i Espanya. Treballo habitualment també, amb la companyia del Toni Alba i companyia “Teatre Apart”.

Toco violí, viola de roda, cornamuses del centre de France, flabiol i tamborí. 

Pel que fa a discos, l’any 1986 vaig publicar l’àlbum ‘Tralmanactrumens’, amb música catalana popular infantil. L’any 2010 amb Jordi Rallo, gravem també el disc: Rallo amb Macaya titulat “La Milana”.

Artista invitat: PEP AYALA (veu)

Direcció artística : MERCEDES MARTINEZ GALERA (The Royal Company)

Fotografia: VERONICA RISALDE


PREU ENTRADES: 10€ GENERAL - 8€ SOCIS BRAVIUM TEATRE I ORFEÓ REUSENC