Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

MACAYA&DESCONCERT

Concerts, Music

  • MACAYA&DESCONCERT
  • MACAYA&DESCONCERT

City: Reus

Place: Carrer de Sant Llorenç, 14

From Sunday 24 April 2022, 19:00 h to 20:00 h

See description of the event
MACAYA&DESCONCERTEspectacle de música Folk i de creació amb guitarra i violí. Els temes estan composats per mi i és la presentació... Read more

MACAYA&DESCONCERT

Espectacle de música Folk i de creació amb guitarra i violí.

Els temes estan composats per mi i és la presentació del meu pròxim treball discogràfic que gravaré a finals de 2022.


XAVIER MACAYA

Músic multiinstrumentista

He gravat uns seixanta CD's,cinc discos com a músic d’estudi, amb gent rellevant com serien: Lluís Llach, Javier Bergia, Els Pets, Toni Xucla Grup, Miquel Pujador, Paco Díez i la Bazanca, Ariel Santamaria, Cafè Paris, Santi Arisa, Wiskin’s, The Kluba, etc. També he realitzat gires per catorze països: França, Alemanya, Canadà (vaig tenir l’oportunitat de fer un treball amb Maria Lafitte, referent de la música medieval catalana), Israel, Estats Units d’Amèrica, Portugal, Andorra, Itàlia, Islàndia, Irlanda, Suíssa, Holanda i Grècia.

En molts moments el meu afany per la música m’ha portat a experimentar la faceta de músic actor i, la veritat, el viatge ha estat apassionant. Podria dir que m’he mogut amb una certa agilitat. L’Albert Vidal a estat per la mi, un mestre de vida i un referent a dalt dels escenaris. Fa catorze anys que acompanyo i treballo amb la seva companyia. He fet amb ell innumerables espectacles i festivals de teatre arreu de Catalunya i Espanya. Treballo habitualment també, amb la companyia del Toni Alba i companyia “Teatre Apart”.

Toco violí, viola de roda, cornamuses del centre de France, flabiol i tamborí. 

Pel que fa a discos, l’any 1986 vaig publicar l’àlbum ‘Tralmanactrumens’, amb música catalana popular infantil. L’any 2010 amb Jordi Rallo, gravem també el disc: Rallo amb Macaya titulat “La Milana”.

Artista invitat: PEP AYALA (veu)

Direcció artística : MERCEDES MARTINEZ GALERA (The Royal Company)

Fotografia: VERONICA RISALDE


PREU ENTRADES: 10€ GENERAL - 8€ SOCIS BRAVIUM TEATRE I ORFEÓ REUSENC