Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

MONOPOLI - Micròmetre

Teatre

  • MONOPOLI - Micròmetre
  • MONOPOLI - Micròmetre

Ciutat: Santa Susanna

Lloc: Centre Cívic Santa Susanna

De dissabte 10 de setembre 2022, 21:00 h a 22:20 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 10 de set.
21:00 h
Finalitzat
"Un espectacle vibrant que interpel·la directament al públic, una partida divertida i demolidora que reflexiona sobre el valor de l’individu,... Llegir més

"Un espectacle vibrant que interpel·la directament al públic, una partida divertida i demolidora que reflexiona sobre el valor de l’individu, els límits de la llibertat i com el capitalisme modifica les relacions humanes."

La bombolla immobiliària i les crisis econòmiques encadenades han deixat el Pol i la Montse en una situació incerta, molt lluny de les expectatives que tenien fa vint anys quan eren universitaris i compartien pis d’estudiants.

El Pol i la Montse són el prototip d’una generació que es va criar en analògic per viure en digital, una parella de joves-vells, que quan comença a trobar un cert equilibri, rep una carta on els notifiquen que se’ls ha acabat el contracte de lloguer i que tenen tres mesos per buidar el pis i tornar les claus.

Autoria: Mar Monegal

Direcció: Josep Galindo i Mar Monegal

Intèrprets: Eduard Buch i Sara Espígul