Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

MONOPOLI - Micròmetre

Theater

  • MONOPOLI - Micròmetre
  • MONOPOLI - Micròmetre

City: Santa Susanna

Place: Centre Cívic Santa Susanna

From Saturday 10 September 2022, 21:00 h to 22:20 h

See description of the event
Sat 10 Sep
21:00 h
Finished
"Un espectacle vibrant que interpel·la directament al públic, una partida divertida i demolidora que reflexiona sobre el valor de l’individu,... Read more

"Un espectacle vibrant que interpel·la directament al públic, una partida divertida i demolidora que reflexiona sobre el valor de l’individu, els límits de la llibertat i com el capitalisme modifica les relacions humanes."

La bombolla immobiliària i les crisis econòmiques encadenades han deixat el Pol i la Montse en una situació incerta, molt lluny de les expectatives que tenien fa vint anys quan eren universitaris i compartien pis d’estudiants.

El Pol i la Montse són el prototip d’una generació que es va criar en analògic per viure en digital, una parella de joves-vells, que quan comença a trobar un cert equilibri, rep una carta on els notifiquen que se’ls ha acabat el contracte de lloguer i que tenen tres mesos per buidar el pis i tornar les claus.

Autoria: Mar Monegal

Direcció: Josep Galindo i Mar Monegal

Intèrprets: Eduard Buch i Sara Espígul