Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

NO ET VESTEIXIS PER SOPAR

Teatre

  • NO ET VESTEIXIS PER SOPAR
  • NO ET VESTEIXIS PER SOPAR
  • NO ET VESTEIXIS PER SOPAR
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Sant Joan de Vilatorrada

Lloc: LA VERBENA

Inici: dissabte 18 de maig 2019, 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 18 de maig
20:30 h
Esdeveniment finalitzat
El grup Paranys ens presentarà el 18 de Maig l’obra No et vesteixis per sopar.Amb aquesta obra el grup Paranys han obtingut multitud... Llegir més

El grup Paranys ens presentarà el 18 de Maig l’obra No et vesteixis per sopar.
Amb aquesta obra el grup Paranys han obtingut multitud de premis a festivals de teatre destacar quatre 1es Premis al Concurs Amateur Ciutat de Calella(2.016), 5 premis al concurs Fonollosa, Fals i Camps. 2 Premis al Ciutat de Terrassa i 5 premis al Concurs de Sant Feliu de Guíxols.
No et vesteixis per sopar , És una obra d’embolics sentimentals entre el Bernat, la seva dona, els seus respectius amants i algun que altre convidat. El Bernat vol passar el cap de setmana amb la seva amant a la casa de camp, confiant que la seva dona serà a casa de la seva mare. Però els plans se li capgiren quan el padrí de noces del matrimoni, i alhora amant de la dona del Bernat, es presenta a casa per sorpresa. Tots hauran de dissimular les relacions que mantenen, en una situació tensa i complicada de la qual hauran de mirar de sortir-se’n de la millor manera possible.