Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

NO ET VESTEIXIS PER SOPAR

Theater

  • NO ET VESTEIXIS PER SOPAR
  • NO ET VESTEIXIS PER SOPAR
  • NO ET VESTEIXIS PER SOPAR

City: Sant Joan de Vilatorrada

Place: LA VERBENA

Start: Saturday 18 May 2019, 20:30 h

See description of the event
Sat 18 May
20:30 h
Finished
El grup Paranys ens presentarà el 18 de Maig l’obra No et vesteixis per sopar.Amb aquesta obra el grup Paranys han obtingut multitud... Read more

El grup Paranys ens presentarà el 18 de Maig l’obra No et vesteixis per sopar.
Amb aquesta obra el grup Paranys han obtingut multitud de premis a festivals de teatre destacar quatre 1es Premis al Concurs Amateur Ciutat de Calella(2.016), 5 premis al concurs Fonollosa, Fals i Camps. 2 Premis al Ciutat de Terrassa i 5 premis al Concurs de Sant Feliu de Guíxols.
No et vesteixis per sopar , És una obra d’embolics sentimentals entre el Bernat, la seva dona, els seus respectius amants i algun que altre convidat. El Bernat vol passar el cap de setmana amb la seva amant a la casa de camp, confiant que la seva dona serà a casa de la seva mare. Però els plans se li capgiren quan el padrí de noces del matrimoni, i alhora amant de la dona del Bernat, es presenta a casa per sorpresa. Tots hauran de dissimular les relacions que mantenen, en una situació tensa i complicada de la qual hauran de mirar de sortir-se’n de la millor manera possible.