Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Passeig sobre Rodes - Dia Mundial Activitat Física

Esportius

  • Passeig sobre Rodes - Dia Mundial Activitat Física

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Parc de les Morisques

De diumenge 10 d’abril 2022, 10:00 h a 13:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 10 d’abr.
10:00 h
Finalitzat
Amb motiu del Dia Mundial de la Salut i del Dia Mundial de l'Activitat Física, es celebrarà el tradicional Passeig sobre Rodes, d'aproximadament... Llegir més

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut i del Dia Mundial de l'Activitat Física, es celebrarà el tradicional Passeig sobre Rodes, d'aproximadament 10 km, amb sortida i arribada al Parc de les Morisques a les 10 del matí. A mig recorregut hi haurà un avituallament i a l'arribada s'oferirà un esmorzar saludable a base de fruita i fruits secs per a totes les persones participants.

S'hi podrà participar amb qualsevol mitjà amb rodes (bicicleta, patins, patinet...) no motoritzat.

També s'oferirà tastets de marxa nòrdica de 10 a 12, una sessió de Zumba d’11 a 12 pels qui no vulguin fer el passeig i una sessió de Body Balance de 12:15 a 13:15 per que tothom es recuperi de l’esforç.

Hi col·laboren: Club Ciclista Sant Quirze, Club de Marxa Nòrdica de Sant Quirze, Nordicwalks, Inacua, Diputació de Barcelona i les següents fruiteries:

Cal Fruiter

Cal Fruitós

Fruites El Mas Cala Sita

Fruteria Paco

Prevenció de la Covid-19:

 - Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garantir la seguretat del públic i la distància de seguretat.

 - L'ús de la mascareta és recomanable fins començar l’activitat esportiva i en acabar la mateixa.