Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Passeig sobre Rodes - Dia Mundial Activitat Física

Sports

  • Passeig sobre Rodes - Dia Mundial Activitat Física

City: Sant Quirze del Vallès

Place: Parc de les Morisques

From Sunday 10 April 2022, 10:00 h to 13:00 h

See description of the event
Sun 10 Apr
10:00 h
Finished
Amb motiu del Dia Mundial de la Salut i del Dia Mundial de l'Activitat Física, es celebrarà el tradicional Passeig sobre Rodes, d'aproximadament... Read more

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut i del Dia Mundial de l'Activitat Física, es celebrarà el tradicional Passeig sobre Rodes, d'aproximadament 10 km, amb sortida i arribada al Parc de les Morisques a les 10 del matí. A mig recorregut hi haurà un avituallament i a l'arribada s'oferirà un esmorzar saludable a base de fruita i fruits secs per a totes les persones participants.

S'hi podrà participar amb qualsevol mitjà amb rodes (bicicleta, patins, patinet...) no motoritzat.

També s'oferirà tastets de marxa nòrdica de 10 a 12, una sessió de Zumba d’11 a 12 pels qui no vulguin fer el passeig i una sessió de Body Balance de 12:15 a 13:15 per que tothom es recuperi de l’esforç.

Hi col·laboren: Club Ciclista Sant Quirze, Club de Marxa Nòrdica de Sant Quirze, Nordicwalks, Inacua, Diputació de Barcelona i les següents fruiteries:

Cal Fruiter

Cal Fruitós

Fruites El Mas Cala Sita

Fruteria Paco

Prevenció de la Covid-19:

 - Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garantir la seguretat del públic i la distància de seguretat.

 - L'ús de la mascareta és recomanable fins començar l’activitat esportiva i en acabar la mateixa.