Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Pawn Gang a Terrassa

Concerts

  • Pawn Gang a Terrassa

Ciutat: Terrassa

Lloc: Nova Jazz Cava | passatge de Tete Montuliu, 24

De diumenge 13 de febrer 2022, 20:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 13 de febr.
20:00 h
Finalitzat
P.A.W.N GANG QUI? P.A.W.N GANG, Pretty Ass White Niggas Gang, és la font d’inspiració de tota una promoció d’artistes i grups d’estil... Llegir més

P.A.W.N GANG

QUI?

P.A.W.N GANG, Pretty Ass White Niggas Gang, és la font d’inspiració de tota una promoció d’artistes i grups d’estil urbà. Un moviment que a dia d’avui s’ha convertit ja en el fenomen musical i cultural de tot un país! 2011 va ser l’any de naixement de la P.A.W.N GANG i des d’aleshores, la seva popularitat ha anat creixent a travès dels seus videoclips pujats a YouTube, per fer un estil totalment desconegut en aquell moment a Catalunya. Després de presentar diversos EP’s i singles amb una rebuda espectacular per part del públic i dels mitjans, l’any 2017 van publicar el seu primer i darrer LP anomenat 'Pretty Ass White Niggas'.

Ells són els pioners, els referents d’aquest moviment. Fins i tot, van arribar a idear i publicar un diccionari amb les paraules de l’argot Trap que ara utilitza tota una generació!

QUÈ?

Després d’un temps apartats dels escenaris, la P.A.W.N GANG ha tornat i ho ha fet per la porta gran! L’any passat, al 2020, van presentar nou disc 'Oli d’Uliba' i nova gira, finalment cancel·lada a causa de la pandèmia, la qual cosa no els ha aturat i els ha fet treballar de valent en un nou àlbum que està a punt de veure la llum, per aquest 2021.

Aquest mes de juny ve carregat de novetats musicals! Lil Guiu i Good Jan, dos dels integrants, el passat 4 de juny van presentar ‘024’, directa menció al codi postal del barri de Barcelona on sempre han viscut. El barri que per a ells representa la seva família, i totes aquelles converses de carrer amb un vocabulari impregnat pel català profund que utilitzen en el seu dia a dia.

‘Tal dia farà un any’ (11 juny) és el segon avançament del grup, tema que fa referència a la famosa frase i a la nostàlgia que els envaeix quan pensen que ja fa 10 anys que es dediquen a la música. Alegria i tristor a la vegada és aquest senzill on finalment, la conclusió és parlar del temps amb l’amor que els queda a dins. El missatge optimista guanya i la resposta sempre és continuar lluitant pel que més desitgen: cantar.

El tercer llançament és ‘Vestit d’Amiri’ (18 juny), una manera bonica de dir-li a un amic que es cuidi amb un missatge clar, contundent i amb apreci. Una cançó per ballar a qualsevol festa i per reafirmar que la mort, sempre recorda a la vida i a tot el que aquesta val!