Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Pawn Gang a Terrassa

Concerts

  • Pawn Gang a Terrassa

City: Terrassa

Place: Nova Jazz Cava | passatge de Tete Montuliu, 24

From Sunday 13 February 2022, 20:00 h to 22:00 h

See description of the event
Sun 13 Feb
20:00 h
Finished
P.A.W.N GANG QUI? P.A.W.N GANG, Pretty Ass White Niggas Gang, és la font d’inspiració de tota una promoció d’artistes i grups d’estil... Read more

P.A.W.N GANG

QUI?

P.A.W.N GANG, Pretty Ass White Niggas Gang, és la font d’inspiració de tota una promoció d’artistes i grups d’estil urbà. Un moviment que a dia d’avui s’ha convertit ja en el fenomen musical i cultural de tot un país! 2011 va ser l’any de naixement de la P.A.W.N GANG i des d’aleshores, la seva popularitat ha anat creixent a travès dels seus videoclips pujats a YouTube, per fer un estil totalment desconegut en aquell moment a Catalunya. Després de presentar diversos EP’s i singles amb una rebuda espectacular per part del públic i dels mitjans, l’any 2017 van publicar el seu primer i darrer LP anomenat 'Pretty Ass White Niggas'.

Ells són els pioners, els referents d’aquest moviment. Fins i tot, van arribar a idear i publicar un diccionari amb les paraules de l’argot Trap que ara utilitza tota una generació!

QUÈ?

Després d’un temps apartats dels escenaris, la P.A.W.N GANG ha tornat i ho ha fet per la porta gran! L’any passat, al 2020, van presentar nou disc 'Oli d’Uliba' i nova gira, finalment cancel·lada a causa de la pandèmia, la qual cosa no els ha aturat i els ha fet treballar de valent en un nou àlbum que està a punt de veure la llum, per aquest 2021.

Aquest mes de juny ve carregat de novetats musicals! Lil Guiu i Good Jan, dos dels integrants, el passat 4 de juny van presentar ‘024’, directa menció al codi postal del barri de Barcelona on sempre han viscut. El barri que per a ells representa la seva família, i totes aquelles converses de carrer amb un vocabulari impregnat pel català profund que utilitzen en el seu dia a dia.

‘Tal dia farà un any’ (11 juny) és el segon avançament del grup, tema que fa referència a la famosa frase i a la nostàlgia que els envaeix quan pensen que ja fa 10 anys que es dediquen a la música. Alegria i tristor a la vegada és aquest senzill on finalment, la conclusió és parlar del temps amb l’amor que els queda a dins. El missatge optimista guanya i la resposta sempre és continuar lluitant pel que més desitgen: cantar.

El tercer llançament és ‘Vestit d’Amiri’ (18 juny), una manera bonica de dir-li a un amic que es cuidi amb un missatge clar, contundent i amb apreci. Una cançó per ballar a qualsevol festa i per reafirmar que la mort, sempre recorda a la vida i a tot el que aquesta val!