Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

PREMIS AMJM 2023

Música

  • PREMIS AMJM 2023

Ciutat: Barcelona

Lloc: Jamboree 3

De dimecres 15 de març 2023, 20:30 h a 22:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
L’Associació de Jazz i Música Moderna de Catalunya atorga els sis premis de la música 2023.El proper dimecres 15 de març tindrà lloc... Llegir més

L’Associació de Jazz i Música Moderna de Catalunya atorga els sis premis de la música 2023.

El proper dimecres 15 de març tindrà lloc al Jamboree Jazz & Dance Club de Barcelona la 30a edició dels Premis AMJM de la Música. L’acte forma part de l’esdeveniment internacional del Jazz I Am que inicia les seves sessions l’endemà 16 de març a Barcelona.

Aquesta festa és una oportunitat per posar en valor l'aportació dels músics, així com entre els diferents integrants del món del jazz i la música moderna a Catalunya i impulsar el desenvolupament, la competitivitat, la professionalitat i la visibilitat artística de la música a Catalunya. Una festa d’aquest tipus és l’aparador d’un sector, un acte que posa de manifest el seu alt nivell creatiu, i alhora que representa un ajut per a la seva consolidació.

El músic i humorista Diego Burián serà l’encarregat de conduir l’acte en què es lliuraran sis premis.

Durant l’acte hi haurà les actuacions d’Alba Careta Group, amb la col·laboració especial de Laura Simó, i tancarà una Jam Session amb la participació dels músics de l'AMJM.