Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Quan passi tot això

Culturals, Música

  • Quan passi tot això

Ciutat: Sant Vicenç de Castellet

Lloc: Auditori M. Carme Grauvilardell

De dissabte 7 de maig 2022, 21:00 h a 23:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 7 de maig
21:00 h
Finalitzat
Salva Racero i Sílvia Blavia Teatre musical Els fans del teatre musical, avesats a fer escapades per veure les produccions al West... Llegir més

Salva Racero i Sílvia Blavia

Teatre musical

Els fans del teatre musical, avesats a fer escapades per veure les produccions al West End de Londres i als teatres de Broadway, fa més d’un any que es veuen privats de la seva més gran afició. El Joan i la Queralt són una parella que comparteix aquesta passió. Des que es coneixen, cada 3 anys, han viatjat a Nova York a veure espectacles. Els seus 13 anys junts els mesuren i els expliquen amb cançons i records compartits en escenaris, platees i restaurants de Brooklyn, passejades per Manhattan, picnics a Central Park i cues per comprar entrades.

Però arriba una pandèmia i el món s’atura,... Malgrat això l’escenari s’omple de música i dels millors moments de la seva història. I somien en tot el que faran quan passi tot això.