Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Quan passi tot això

Cultural, Music

  • Quan passi tot això

City: Sant Vicenç de Castellet

Place: Auditori M. Carme Grauvilardell

From Saturday 7 May 2022, 21:00 h to 23:00 h

See description of the event
Sat 7 May
21:00 h
Finished
Salva Racero i Sílvia Blavia Teatre musical Els fans del teatre musical, avesats a fer escapades per veure les produccions al West... Read more

Salva Racero i Sílvia Blavia

Teatre musical

Els fans del teatre musical, avesats a fer escapades per veure les produccions al West End de Londres i als teatres de Broadway, fa més d’un any que es veuen privats de la seva més gran afició. El Joan i la Queralt són una parella que comparteix aquesta passió. Des que es coneixen, cada 3 anys, han viatjat a Nova York a veure espectacles. Els seus 13 anys junts els mesuren i els expliquen amb cançons i records compartits en escenaris, platees i restaurants de Brooklyn, passejades per Manhattan, picnics a Central Park i cues per comprar entrades.

Però arriba una pandèmia i el món s’atura,... Malgrat això l’escenari s’omple de música i dels millors moments de la seva història. I somien en tot el que faran quan passi tot això.