Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Ramat Simfònic (Assaig Obert) 18/10

Dansa

  • Ramat Simfònic (Assaig Obert) 18/10
  • Ramat Simfònic (Assaig Obert) 18/10
  • Ramat Simfònic (Assaig Obert) 18/10

Ciutat: Sant Esteve de Palautordera

Lloc: Les Escoles Velles

De dimarts 18 d’octubre 2022, 12:30 h a 13:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dt. 18 d’oct.
12:30 h
Finalitzat
És un assaig obert d'un espectacle de circ i dansa de carrer on el públic participa. Ramat simfònic és un espectacle a l'aire lliure... Llegir més

És un assaig obert d'un espectacle de circ i dansa de carrer on el públic participa.

Ramat simfònic és un espectacle a l'aire lliure que convida el públic a pasturar amb la Moon Ribas (artista cíborg) i en Quim Girón (acròbata) que són pastors i intèrprets de la peça. Cada persona del públic porta un altaveu penjat del coll com si fos un esquellot electrònic, d'aquesta manera el so de l'espectacle està en constant moviment gràcies al caminar dels espectadors, que juntament amb els intèrprets formen i deformen coreografies per a cada escena.

Joan Cot, músic i ànima de tota l'orquestra que formen les persones, manipula tot l'univers sonor creat a partir de la veu. Ramat simfònic és un medi, un poble, un instrument, una cerimònia... que invoca diferents danses que confronten l'animalitat dins l'ésser humà.


Autors i intèrprets Moon Ribas i Quim Girón 

Música Joan Cot Ros 

Duració 30 min

Edat A partir de 7 anys

Espai Pati de les Escoles Velles