Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ROCÍO MÁRQUEZ

Concerts, Música

  • ROCÍO MÁRQUEZ

Ciutat: Calella

Lloc: Far de Calella

De divendres 12 d’agost 2022, 22:00 h a 23:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 12 d’ag.
22:00 h
Finalitzat
ROCIO MARQUEZ / FLAMENC DIVENDRES – 12/08 22.00 h / Far de Calella / 12 € i 15 € Visto en El Jueves Rocío Márquez és una de les veus... Llegir més

ROCIO MARQUEZ / FLAMENC

DIVENDRES – 12/08

22.00 h / Far de Calella / 12 € i 15 €

Visto en El Jueves


Rocío Márquez és una de les veus més prodigiosa actuals del flamenc. Ens proposa un exercici de memòria. Escoltar memòries vives i plural, remesclant cançons i cants, pals flamencs i música popular amb un nexe difús però al mateix temps crucial en el personal. Arriba així ‘Visto en El Jueves’, el cinquè disc d'estudi de la cantaora, on planteja una reflexió crítica sobre el concepte d'autoria mitjançant un repertori en el qual la bretxa entre el flamenc i el no flamenc, el cante i la cançó, queda desdibuixada. Trobem d'aquesta manera cançons versionades de grans artistes així com pals flamencs recreats. Bambino, Rocío Jurado, Paco Ibáñez, Concha Piquer, El Cabrero, entre molts d`altres.