Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

SISÈ SENTIT ESTUDI DE DANSA Alumnes locals amb alumnes de l'Institut del Teatre

Culturals, Dansa

  • SISÈ SENTIT ESTUDI DE DANSA Alumnes locals amb alumnes de l'Institut del Teatre
  • SISÈ SENTIT ESTUDI DE DANSA Alumnes locals amb alumnes de l'Institut del Teatre
  • SISÈ SENTIT ESTUDI DE DANSA Alumnes locals amb alumnes de l'Institut del Teatre

Ciutat: Canet de Mar

Lloc: Sala Centru - TMC

De dissabte 30 d’abril 2022, 18:00 h a 20:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 30 d’abr.
16:30 h
Finalitzat
18:00 h
Finalitzat
Cada any, a tot el món es celebra l’art de la dansa el 29 d’abril pel “dia Internacional de la Dansa”.Va sorgir la idea de col·laborar... Llegir més
Cada any, a tot el món es celebra l’art de la dansa el 29 d’abril pel “dia Internacional de la Dansa”.

Va sorgir la idea de col·laborar amb l’Institut del Teatre per donar a conèixer la dansa més enllà del nivell d’una escola de poble. Ja fa 7 anys que va néixer aquesta col·laboració: el “DID Canet de Mar” i s’ha convertit en un referent pels amants de la dansa al nostre poble amb l’alumnat de l’Estudi de dansa Sisè Sentit i de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona. 

Amb aquesta mostra el públic pot veure i gaudir de l’evolució que fan els alumnes cap a una dansa professional i de qualitat. 

Sisè Sentit està molt lligat a l’Institut del teatre, ja que els dos integrants formen part o han format part d’aquest organisme durant molts anys. La Gemma Galera va cursar la seva carrera com a ballarina de dansa contemporània i més tard va formar part de la companyia IT dansa, allà va ser el principi de la seva llarga carrera com a ballarina i , per altra banda, en Maxime Iannarelli actualment treballa com a mestre de l’Institut del teatre des de fa més de tretze anys.

El programa d’aquest espectacle proposa diferents coreografies de Dansa Clàssica, Dansa Contemporània i Dansa Espanyola. Les peces, tot i que tenen estils molt diferents entre si, conflueixen en el mateix llenguatge universal del cos en moviment.
 
Es tracta d’una bona ocasió per descobrir joves artistes de Canet de Mar i celebrar el Dia Internacional de la Dansa.