Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

SISÈ SENTIT ESTUDI DE DANSA Alumnes locals amb alumnes de l'Institut del Teatre

Cultural, Dance

  • SISÈ SENTIT ESTUDI DE DANSA Alumnes locals amb alumnes de l'Institut del Teatre
  • SISÈ SENTIT ESTUDI DE DANSA Alumnes locals amb alumnes de l'Institut del Teatre
  • SISÈ SENTIT ESTUDI DE DANSA Alumnes locals amb alumnes de l'Institut del Teatre

City: Canet de Mar

Place: Sala Centru - TMC

From Saturday 30 April 2022, 18:00 h to 20:00 h Multiple sessions

See description of the event
Sat 30 Apr
16:30 h
Finished
18:00 h
Finished
Cada any, a tot el món es celebra l’art de la dansa el 29 d’abril pel “dia Internacional de la Dansa”.Va sorgir la idea de col·laborar... Read more
Cada any, a tot el món es celebra l’art de la dansa el 29 d’abril pel “dia Internacional de la Dansa”.

Va sorgir la idea de col·laborar amb l’Institut del Teatre per donar a conèixer la dansa més enllà del nivell d’una escola de poble. Ja fa 7 anys que va néixer aquesta col·laboració: el “DID Canet de Mar” i s’ha convertit en un referent pels amants de la dansa al nostre poble amb l’alumnat de l’Estudi de dansa Sisè Sentit i de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona. 

Amb aquesta mostra el públic pot veure i gaudir de l’evolució que fan els alumnes cap a una dansa professional i de qualitat. 

Sisè Sentit està molt lligat a l’Institut del teatre, ja que els dos integrants formen part o han format part d’aquest organisme durant molts anys. La Gemma Galera va cursar la seva carrera com a ballarina de dansa contemporània i més tard va formar part de la companyia IT dansa, allà va ser el principi de la seva llarga carrera com a ballarina i , per altra banda, en Maxime Iannarelli actualment treballa com a mestre de l’Institut del teatre des de fa més de tretze anys.

El programa d’aquest espectacle proposa diferents coreografies de Dansa Clàssica, Dansa Contemporània i Dansa Espanyola. Les peces, tot i que tenen estils molt diferents entre si, conflueixen en el mateix llenguatge universal del cos en moviment.
 
Es tracta d’una bona ocasió per descobrir joves artistes de Canet de Mar i celebrar el Dia Internacional de la Dansa.