Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Teatre: "Ludere" i col·loqui

Culturals, Teatre

  • Teatre: "Ludere" i col·loqui
  • Teatre: "Ludere" i col·loqui
  • Teatre: "Ludere" i col·loqui

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Av. Pau Casals, 86, 08192 Sant Quirze del Vallès, Barcelona

De dimarts 22 de novembre 2022, 18:00 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dt. 22 de nov.
18:00 h
Finalitzat
Ludere és un espectacle teatral de la companyia InHabitants escrit i dirigit per en Marc Rosich i basat en la història de la Caputxeta... Llegir més

Ludere és un espectacle teatral de la companyia InHabitants escrit i dirigit per en Marc Rosich i basat en la història de la Caputxeta Vermella.

Sovint, als relats populars, apareixen realitats esfereïdores, violència normalitzada, estereotips i missatges controvertits. En el cas de la caputxeta, culpem a la nena de ser devorada pel llop, d’anar per un camí poc segur o parlar amb desconeguts. Acostumem a fer el mateix amb les víctimes d’agressions sexuals, culpant-les d’anar soles, mal vestides o per zones perilloses.

Ludere, pren com a punt de partida aquest conte, amb la finalitat de projectar a escena situacions d'assetjament sexistes des d’una perspectiva subtil, adequada per a infants i joves, per donar peu a la reflexió i al debat.
L'objectiu del projecte és explicar una història, tot utilitzant la màgia del conte i una posada en escena multidisciplinar (teatre de text, teatre físic i cançons populars), que evidenciï la necessitat de canvi del model de masculinitat que promou i legitima la violència de gènere.


Amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Institut Català de les Dones.