Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Teatre: "Ludere" i col·loqui

Cultural, Theater

  • Teatre: "Ludere" i col·loqui
  • Teatre: "Ludere" i col·loqui
  • Teatre: "Ludere" i col·loqui

City: Sant Quirze del Vallès

Place: Av. Pau Casals, 86, 08192 Sant Quirze del Vallès, Barcelona

From Tuesday 22 November 2022, 18:00 h to 19:30 h

See description of the event
Tue 22 Nov
18:00 h
Finished
Ludere és un espectacle teatral de la companyia InHabitants escrit i dirigit per en Marc Rosich i basat en la història de la Caputxeta... Read more

Ludere és un espectacle teatral de la companyia InHabitants escrit i dirigit per en Marc Rosich i basat en la història de la Caputxeta Vermella.

Sovint, als relats populars, apareixen realitats esfereïdores, violència normalitzada, estereotips i missatges controvertits. En el cas de la caputxeta, culpem a la nena de ser devorada pel llop, d’anar per un camí poc segur o parlar amb desconeguts. Acostumem a fer el mateix amb les víctimes d’agressions sexuals, culpant-les d’anar soles, mal vestides o per zones perilloses.

Ludere, pren com a punt de partida aquest conte, amb la finalitat de projectar a escena situacions d'assetjament sexistes des d’una perspectiva subtil, adequada per a infants i joves, per donar peu a la reflexió i al debat.
L'objectiu del projecte és explicar una història, tot utilitzant la màgia del conte i una posada en escena multidisciplinar (teatre de text, teatre físic i cançons populars), que evidenciï la necessitat de canvi del model de masculinitat que promou i legitima la violència de gènere.


Amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Institut Català de les Dones.