Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Tivissa en flor

Culturals

  • Tivissa en flor
  • Tivissa en flor
  • Tivissa en flor

Ciutat: Tivissa

Lloc: Espai Ilercavònia, nucli antic Tivissa

De dissabte 21 de març 2020, 16:30 h a diumenge 22 de març 2020, 18:30 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 14 de març
16:30 h
Finalitzat
dg. 22 de març
16:30 h
Finalitzat
ds. 28 de març
16:30 h
Finalitzat
Després del fred de l’hivern els cirerers floreixen amb la vinguda del bon temps. L’olor impregna l’aire i el color blanc de la flor... Llegir més

Després del fred de l’hivern els cirerers floreixen amb la vinguda del bon temps. L’olor impregna l’aire i el color blanc de la flor engalana el paisatge dels voltants de Tivissa, generant un espectacle visual digne de ser contemplat.

Aprofitant aquesta bellesa excepcional dels camps, proposem una experiència que ens farà veure amb uns altres ulls el nostre entorn!

En primer lloc, començarem per una visita a l’Espai Ilercavònia per descobrir els orígens de l’agricultura en aquestes terres des de l’època ibèrica. Des d’allà també contemplarem les espectaculars vistes agràries de la zona i ens hi endinsarem en un breu recorregut, comentant anècdotes i històries del poble.

També arribarem fins al camp on la Laura, la mateixa pagesa, ens introduirà en l’univers de la floració i de l’agricultura ecològica, en un entorn immillorable.

Finalment, a l’acabar retornarem al punt de partida, l’Espai Ilercavònia, al centre de Tivissa.

Us hi esperem!