Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Tivissa en flor

Cultural

  • Tivissa en flor
  • Tivissa en flor
  • Tivissa en flor

City: Tivissa

Place: Espai Ilercavònia, nucli antic Tivissa

From Saturday 21 March 2020, 16:30 h to Sunday 22 March 2020, 18:30 h Multiple sessions

See description of the event
Sat 14 Mar
16:30 h
Finished
Sun 22 Mar
16:30 h
Finished
Sat 28 Mar
16:30 h
Finished
Després del fred de l’hivern els cirerers floreixen amb la vinguda del bon temps. L’olor impregna l’aire i el color blanc de la flor... Read more

Després del fred de l’hivern els cirerers floreixen amb la vinguda del bon temps. L’olor impregna l’aire i el color blanc de la flor engalana el paisatge dels voltants de Tivissa, generant un espectacle visual digne de ser contemplat.

Aprofitant aquesta bellesa excepcional dels camps, proposem una experiència que ens farà veure amb uns altres ulls el nostre entorn!

En primer lloc, començarem per una visita a l’Espai Ilercavònia per descobrir els orígens de l’agricultura en aquestes terres des de l’època ibèrica. Des d’allà també contemplarem les espectaculars vistes agràries de la zona i ens hi endinsarem en un breu recorregut, comentant anècdotes i històries del poble.

També arribarem fins al camp on la Laura, la mateixa pagesa, ens introduirà en l’univers de la floració i de l’agricultura ecològica, en un entorn immillorable.

Finalment, a l’acabar retornarem al punt de partida, l’Espai Ilercavònia, al centre de Tivissa.

Us hi esperem!