Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Una nit amb el MAG LARI

Familiar

  • Una nit amb el MAG LARI

Ciutat: Pineda de Mar

Lloc: Auditori de Pineda de Mar

De dissabte 31 d’octubre 2020, 16:00 h a 21:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 31 d’oct.
16:00 h
Finalitzat
19:00 h
Finalitzat
Després de més de 25 anys fent funcions per tot arreu, m'adono que la meva vida és una gira constant i, en el fons, el que més m'agrada... Llegir més

Després de més de 25 anys fent funcions per tot arreu, m'adono que la meva vida és una gira constant i, en el fons, el que més m'agrada és ser damunt els escenaris, com més diversos millor, coneixent gent i llocs diferents, fent el que se'm dona més bé: il·lusionar i fer riure el públic.

Aquesta nit és una nit de festa per a mi, perquè la passaré amb vosaltres. Una nit amb el Mag Lari de sempre, amb la sorpresa, amb l'humor de sempre i, sobretot, amb la il·lusió de sempre!
Una nit màgica, una nit amb el Mag Lari!


Per raó de les mesures contra la COVID-19, en comprar les entrades pot ser que trobeu que el funcionament ha variat. És per la seguretat de tots. Tanmateix no us podreu treure la mascareta durant l'espectacle.