Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Viatge poètic pel Magrib

Concerts, Culturals, Música, Teatre

  • Viatge poètic pel Magrib
  • Viatge poètic pel Magrib

Ciutat: Terrassa

Lloc: Amics de les Arts I joventuts Musicals

De diumenge 24 de març 2019, 18:00 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
L’actriu versàtil i presentadora Monica Van Campen i el músic  Aziz Khodari  s’uneixen per recrear poesies, textos i cançons dels... Llegir més

L’actriu versàtil i presentadora Monica Van Campen i el músic  Aziz Khodari  s’uneixen per recrear poesies, textos i cançons dels diferents països del Magrib per acostar-nos a aquesta cultura tan propera i alhora força desconeguda. Junts han fet els recitals del “Cicle Bitllet d’anada” sobre la literatura de Marroc, de Palestina, de Tunísia, d’Algèria, i “Textos i música des de la Mediterrània”.

D’aquí neix “Viatge poètic pel Magrib” un tast de literatura àrab que ens transporta a la regió del Magrib, fent un viatge fantàstic per Tunísia, Marroc, Algèria, Mauritània, Libia, de la mà d’alguns dels seus autors i autores que al llarg de la història han lluitat per l’expressió de la seva cultura.
Aziz Khodari i Mònica van Campen són un tàndem  que reflexa literalment l’acostament del nostre país al món àrab, creant un binomi que no deixa indiferent.